Segítségnyújtás vészhelyzetben!

És nem csak vészhelyzetben . Lehetőségeink szerint próbálunk minden felénk segítségért forduló családnak , intézménynek segíteni. És mindenkinek aki segítségre szorul , és meg teszi azt a lépést , hogy segítséget kér. Mert segíteni csak azon lehet aki engedi .

Nagyon büszkék vagyunk a Foglalkoztató házi gyerekekre! Őket a legnagyobb érzelemre sikerült megtanítanunk , ami nem más mint az egymás iránti tisztelet . Mélyszegénységben élő, Szlovákiai Szepsibe látogattunk el 4 Foglalkoztató házi gyermekkel. Hogy lássák azt , hogy mennyi ember és gyerek él a nyomorban , a kilátástalan helyzetükből kitörést nem is látva . 🙁 Szepsibe, többször vittünk adományokat , valamint egy hetet táborozhatott itt nálunk Magyarországon 6 Szlovákiai gyermek innen erről a nyomortelepről . Egy élmény volt velük. Ezek a gyerekek a sok sok megpróbáltatások ellenére is tudnak nevetni, kacagni, önfeledten és gyönyörűen énekelni , tudnak boldogok lenni. Sokan tanulhatnánk tőlük .

Most viszont az Egyesületnek van szüksége anyagi támogatásra.!!!!!

Adományok érkeznének, viszont nem tudunk tankolni !!

Üzemanyag támogatásra lenne szükségünk. Egy tankolásból (4000-ft) minimum 5 családnak , vagy két Lakásotthonnak tudunk segíteni !!

Sikertörténet: 4 évvel ezelőtt 4 Tápióbicskei családnak az akkoriban még RNÖ-ként álltalunk és a Community Coodwill álltal szervezett gyűjtésnek sikeres, eredményes lezárása lett 🙂 Van olyan a családok között ahol sos-ben nagy segítség volt a pénz van ahol tetőcserére került sor, és van olyan ahol gyógykezelésre forditja a család az összegyűjtött pénzadomány .

TTámogass minket , és kövess minket https://www.facebook.com/groups/417807381699711 csoportunkban illetve oldalunkon is . https://www.facebook.com/melegszivegyesulet

Egy tápióbicskei négytagú család támogatása